Det här gör mig förbannad!

0kommentarer

Alltså, jag blir uppriktigt förbannad när politiker som sitter och smörjer kråset själva med löner upp emot 90 000:- PER MÅNAD tar beslut om att dödssjuka barn som mår otroligt dåligt och tillbringar en stor del av sitt liv på sjukhuset inte skall få lite härlig underhållning av en clown som har underhållt sjuka barn i många många år.
 
Det handlar om 48 000:- för ETT HELT ÅR!
 
Jag pratade personligen med personal på Lekterapin och fick höra då att vissa barn har inte skrattat på kanske ett halvår, men när Clownen Daff-Daff kommer dit så brister de ut i skratt och för en kort stund så glömmer de faktiskt bort att de är sjuka.
 
Sedan ett tag tillbaka så sitter jag i styrelsen för Göran Melins Insamlingsstiftelse och vi tog ett beslut att samla in de pengar som fattas, vilket är 28 000:- och för mig som själv har varit sjuk en längre tid och verkligen förstår hur viktigt det är att få glömma bort att man är sjuk en stund, jag kan verkligen relatera.
 
Här kan ni läsa mer om vad GMIS gör och även hur ni kan skänka en slant: Låt Clownen Daff-Daff skoja vidare för sjuka barn
 
(bild från st.nu)
 

Kommentera

Publiceras ej