Oj vad längesen jag skrev något här...
Anledningen till det är ju lite olika, men framförallt så beror det på att jag faktiskt mår bra och inte har haft så mycket tid över till att skriva. Vardagen har kommit ikapp helt enkelt.
Men, det är ju dagar då man inte har en så bra dag, när kroppen säger nej och man inte orkar helt enkelt. Då är det vila som gäller.
 
Vad är det jag har skickat?
Jo, jag har skickat mitt personliga tackbrev till min donator där borta i England nånstans. Ett brev som jag har haft på datorn i över ett år, men inte fått för mig att skicka iväg förrän nu.
Jag har nog velat känna att jag tagit mig igenom det värsta och att jag börjar känna mig alltmer "normal" igen och dit har jag kommit nu och då tyckte jag att det var dags att skicka iväg det där brevet.
 
Ni kanske undrar hur det fungerar det där?
Som donator är man helt anonym och sekretessen är hög så att man inte kan röja donatorn.
Jag har inte fått veta mer än att det är en man i 30-års åldern som bor någonstans i England som är min donator.
 
Men, när det har gått ett år, då kan man skicka ett personligt brev till sin donator vilket man gör genom sitt sjukhus och den som är transplantationskoordinator där. Den personen i fråga skickar sen vidare brevet till sjukhuset där donatorn lämnade stamcellerna och de i sin tur skickar vidare brevet till donatorn.
Sen är det helt och hållet upp till donatorn om han/hon till skicka ett svar tillbaka, men då kan i mitt fall han göra det direkt till mig då jag angett kontaktuppgifter i mitt brev.
 
Så, nu har jag gjort min del och jag hoppas verkligen att jag kan få ett svar tillbaka så att man kan få veta vems stamceller som finns inuti mig numera.
 
Det hade ju varit grymt häftigt att kunna träffa den här personen någon gång och verkligen få ge honom en stor varm kram och tacka personligen.
 
Vi får se vad som händer.
 
 
Ett litet tillägg...
 
Jag fick ett svar tillbaka av mitt sjukhus, där de ville att jag inte skulle skicka med mina kontaktuppgifter då det kan kännas som ett tvång för donatorn att ta kontakt med mig, utan istället skriva att jag gärna vill komma i kontakt med honom och att han i så fall får skicka ett svar via sitt sjukhus och sedan kan vi utbyta uppgifter med varandra. Låter vettigt...=)