Jag sitter just nu på tåget hem från Umeå. 
När jag tittar ut genom fönstret susar världen förbi...

Idag är dagen som jag har väntat på väldigt länge. Idag tog min läkare beslutet att ta bort mina sista mediciner. 

Ända sen jag fick komma hem för nåt år sedan har jag sagt att jag inte kommer att kunna känna mig frisk förrän jag är medicinfri.

Nu sitter jag här på tåget hem med det beslutet från läkaren och det känns...skrämmande! 

I snart tre års tid har leukemin varit en jobbig, påträngande och oinbjuden gäst hos mig och min familj.
Cancern har blivit en del av vardagen för oss och framförallt för mig. Den har tagit plats och stulit energi.

Nu ska den städas ut likt julen städas ut på tjugonde dag Knut. 

Men jag kommer behöva tid för att smälta det här och låta det sjunka in innan jag verkligen kan förstå att cancern har blivit utkastad ifrån vårt hem. 

Blir livet som innan nu?
Nä, jag tror att det alltid kommer vara livet innan cancern och livet efter cancern.

Livet förändrades och jag förändrades. Förhoppningsvis till det bättre! 

En sak är iaf säker och det är att jag är oerhört tacksam över att jag kan sitta här på tåget på väg hem till min älskade familj och titta ut genom fönstret och se världen susa förbi. 

Cirkeln sluts men tar en ny bana... Tids nog!

Alltså, jag blir uppriktigt förbannad när politiker som sitter och smörjer kråset själva med löner upp emot 90 000:- PER MÅNAD tar beslut om att dödssjuka barn som mår otroligt dåligt och tillbringar en stor del av sitt liv på sjukhuset inte skall få lite härlig underhållning av en clown som har underhållt sjuka barn i många många år.
 
Det handlar om 48 000:- för ETT HELT ÅR!
 
Jag pratade personligen med personal på Lekterapin och fick höra då att vissa barn har inte skrattat på kanske ett halvår, men när Clownen Daff-Daff kommer dit så brister de ut i skratt och för en kort stund så glömmer de faktiskt bort att de är sjuka.
 
Sedan ett tag tillbaka så sitter jag i styrelsen för Göran Melins Insamlingsstiftelse och vi tog ett beslut att samla in de pengar som fattas, vilket är 28 000:- och för mig som själv har varit sjuk en längre tid och verkligen förstår hur viktigt det är att få glömma bort att man är sjuk en stund, jag kan verkligen relatera.
 
Här kan ni läsa mer om vad GMIS gör och även hur ni kan skänka en slant: Låt Clownen Daff-Daff skoja vidare för sjuka barn
 
(bild från st.nu)