Drömmar och framtidshopp!

10kommentarer

Jag har inte skrivit något speciellt om situationen med vårt hus och allt som har hänt där, men ni som har följt oss på Facebook och på www.larisanglar.se har ju koll på att vi har ett mögelskadat och byggfelande hus som har blivit utdömt av flera parter.
 
Det i sin tur har lett till att vi har börjat fundera och drömma om att kunna bygga nytt, och det är en dröm som vi lever på och på sätt och vis njuter av att ha, för när det är tunga dagar så drömmer vi oss bort till vårt nya hus som vi vill ha.
 
Vi vet inte alls om vi kommer att få ihop det ekonomiskt eller om vi ens kan få till det med bygglov och grejer, men drömmen lever och den ger oss energi!
 
Vi har knutit lite kontakter och det verkar lovande, men i slutändan så handlar allt om pengar ändå... men tack vare alla änglar där ute som har varit snälla och stöttat oss så kanske det kan gå att få ihop i slutändan men det är för tidigt att säga.
 
Här är iaf huset vi drömmer om...
 
drömmar, hus, nybygge, villa,

10 kommentarer

✫ Fru Eriksson

12 Jan 2013 16:14

Härligt med Drömmar & viktigt....
Waoo,riktigt vackert hus,jag håller mina tummar för att det blir en verklighet & att du blir helt återställd/Kramar till Dig & din familj!

Jenny

12 Jan 2013 18:43

Jäklar vilket fint hus! Hoppas drömmen blir sann!
Hade gärna hjälpt till om man varit miljonär!

Carina

12 Jan 2013 19:23

Mycket vackert hus, ge inte upp.. Hoppas er dröm slår in och ni får den rätt vi alla tycker ni har som läser här och på larisänglarsidan,

Katarina Nordstrand

12 Jan 2013 21:03

Jag ser det huset framför mig i Ovansjö! Trevligt med ett vinkelhus, härlig uteplats med utsikt mot sjön :)

jarmo salminen

13 Jan 2013 09:21

Hoppas det går vägen och huset skulle sitta fint vid sjön.

Susanne

13 Jan 2013 09:37

Fortsätt ge näring till drömmarna, det ger dem liv och mirakel KAN ske! :-)

Beem

13 Jan 2013 11:19

Drömmar är viktiga. Vilket fantastiskt hus. Jag hoppas och tror att drömmen kommer att bli verklighet en dag.

Laila Mumlan LajLaj Waller

13 Jan 2013 16:36

Drömmar är viktigt. Affirmationer och lagen om attraktion är också två andra verktyg man kan använda sig av, för att närma sig drömmen...
Keep on dreaming och affirmera mera!
Kram Laila

Therese, Märta och Johan

13 Jan 2013 20:58

Vilket fint hus ni hittat! Skulle passa perfekt vid sjön... Hoppas nu att allt går vägen så att Ludde i framtiden har ett eget lekrum att gå lös i :) Läste tidigare i bloggen att han gärna vill pilla på grejer han inte får, Märta är i samma stadie! Vi håller tummarna för att du snart blir frisk och att ni får bo i ert nya drömhus! Tusentals kramar till både du, Elin och Ludwig

Svar: Tack så mycket kära ni!Får verkligen hoppas att alla våra drömmar och planer går i lås så man kan få det liv vi drömmer om.
Massor av kramar tillbaka till er!
Lari Salminen

Carina Martinsson

14 Jan 2013 23:15

Jättefint och passande hus! Vi håller tummarna ! Styrkekramar!

Kommentera

Publiceras ej