Frågestund!

5kommentarer

 
Jag vet att det finns många där ute som har frågor som ligger och pyr och nu tänkte jag att ni skulle få en chans att ställa dessa frågor till mig.
 
Vad skulle du vilja veta om mig, min sjukdom eller liknande?
 
Släng in en kommentar här, så ska jag svara på alla frågor i ett kommande inlägg om några dagar.

5 kommentarer

Anna

26 Nov 2013 10:52

Hej!
Hur gick dina tankar den först tiden efter cancerbeskedet?
Hur får man någon som fått besked att det inte finns något att göra (lungcancer och skelettcancer) att inte deppa ihop totalt?
Tack för att du delar med dig via bloggen! Vi är många som har tänkt och fortfarande tänker på dig, din familj och er kamp!
Tack!
Kram Anna

Anna

27 Nov 2013 19:56

Hej,

Jag undrar hur förhållandet med din fru påverkats av året som gått. Står inför det faktum att min egen "gubbe" eventuellt kommer att få besked om svår sjukdom och är rädd för hur (om?) vi kommer att klara detta som par betraktat.

susanne

28 Nov 2013 22:35

Hej
de är nu 11 veckor sen min 21 åriga son fick akut leukemi han ligger i umeå och vi bor i Östersund. .hans behandling är svår att förstå..allt är bara skrämmande..just nu kan d gå en vecka innan jag hör ett ord från honom och man går omkring med en klump i magen hela tiden..han säger inte så mycket om hur han mår å känner..säger han att han har nån blåsa ser jag en vanlig blåsa och när verkligheten uppdagas vill man bara gråta..jag vet inte hur jag ska finnas tillhands..känns som han stänger ut oss..hur ska man göra...vad behöver han..när jag ringer sköterskorna säger dom bara att han är trött å mår illa..hur länge ska d va så här...mitt hjärta går i tusen bitar..ursäkta mig..känner mig desperat. .känns som d inte finns nån hjälp att få för oss anhöriga. ..d är ju mitt barn...

Linda

29 Nov 2013 10:22

Jag skulle vilja veta vad GVH är för något. Jag har förstått att det är något som gör en sjuk... men är det en bakterie? Eller ett virus? Eller något annat?

Biverkningar av cellgifter och andra mediciner är förstås olika för alla, men vilka biverkningar hade du? Var det någon särskild medicin som gjorde dig väldigt dålig?

Blir man sjuk efter stamcellsdonation? Eller är det bara som vanligt, fast man bara fått nya stamceller?

Har du skickat iväg tackbrevet till din stamcellsdonator som jag vet att du skrivit om tidigare?

Ha de gott!

thinki.se

29 Nov 2013 18:01

Vill också veta mer om GVH. Minns inte riktigt vad det var. (Svamp?) Smittar det? Kan ni pussas när du har det?

Kommentera

Publiceras ej