Tremånaderskoll!

5kommentarer

Igår så var jag uppe i Umeå på första riktiga kollen efter att vi fått komma hem, nämligen tremånaderskollen.
Tänk att det redan har gått tre månader sen jag fick mina engelska stamceller.
 
Det var inte lika ångestfyllt som jag trodde att det skulle vara, utan det som oroade mig mest egentligen var resan upp med tanke på att jag fortfarande har mitt BK-virus som ställer till det för mig med kissandet.
 
Klart att det finns en viss ångest över hur provsvaren på benmärgsprovet kommer att se ut, men samtidigt så vill jag inte tänka något annat än positiva tankar, och det är ändå så att chimersmen som har tagits varje vecka har sett riktigt bra ut.
 
Men jag ska vara ärlig och säga att jag blev lite oroad när jag fick provsvaren inför mitt besök uppe i Umeå, för då hade mina vita blodkroppar och de neutrofila sjunkit ganska så drastiskt, men jag ringde Umeå och fick prata med Dr. M och hon trodde att det beror på den medicin som jag har ätit mot CMV-viruset.
 
Igår så togs det nya prover, och då hade de vita stigit lite och likaså de neutrofila och det kändes riktigt bra. Desssutom hade mitt kreatininvärde sjunkit, dvs det värde som visar på hur njurarna mår och det var tur det för om det värdet hade stigit då hade de velat behålla mig över helgen, och jag hade inte ens tagit med mig saker för att stanna där uppe. Men, det slapp jag!
 
Nu är det en veckas väntan på att få provsvaren, men jag är helt övertygad om att allt ser bra ut!
Umeå, aml, leukemi,

5 kommentarer

jarmo salminen

02 Mar 2013 11:57

Skönt att höra, du måst ju vara lättad och det är jag med. hoppas ni har det lika soligt och fint som via har det här.
Kramar till alla Salminens.

✫ Fru Eriksson

02 Mar 2013 12:01

Skönt att höra & härligt att du är positiv :)
/Kram till Er alla!

Beem

02 Mar 2013 12:11

Det där låter ju väldigt bra. Du är så stark och positiv.
Jag är full av beundran.
Sköt om er.
Kram

Veronica

02 Mar 2013 20:44

Håller alla tummarna!

Ssk Sarah

06 Mar 2013 22:59

Jag är också helt övertygad om att allt kommer att vara som det ska! Håller ändå alla tummar jag har (och eftersom skelleftebor tydligen har tolv fingrar enligt luleåfansen så innebär det kanske att jag kan hålla fler än två :P )

Kommentera

Publiceras ej